Макарон
бұйымдары

Макарон өнімдерін өндіруге арналған шикізат Қазақстанның солтүстік аудандарынан жеткізілетін жоғары сұрыпты нан пісіру ұны болып табылады.

Таразыланған макарон 2,0 және 5,0 кг полиэтилен пакеттерге салынған

Өлшеп оралған макарондар 400 гр бойынша полипропилен пакеттеріне оралған

Өнім туралы

Әлемдегі ең танымал макарон — спагетти мен қауырсындар. Бірақ аспаздық қиялда самғауды шектеу керек пе? Бізде макаронның 16-дан астам түрі бар, олар қысқа және ұзын, қарапайым және ерекше пішінді. Олар әртүрлі тұздықтар мен ингредиенттермен бірге жүздеген тағамдарға алуан түрлі негіз бола алады.

Макаронды таңғы асқа, түскі асқа және кешкі асқа ішуге болады. Олар түпнұсқа тағамдар ретінде де, бөлек тағам ретінде де, дәмді гарнир тағам ретінде де жақсы.

Макарон құрамында ағзаға қажетті ақуыз мөлшері бар-100 г өнімге 10 г.

Макарон В дәрумендеріне бай, шаршауды басады.

Формасына қарамастан макарон өнімдерінің тағамдық құндылығы:

  • ақуыздар — 10,0 г
  • майлар — 1,0 г
  • көмірсулар — 72,0 г
  • 1440 кДж/340 ккал
пікір қалдыру Барлық шолулар

Макарон өнімдерін қалай қайнату керек

1

Макарон пісіру үшін қалың түбі бар үлкен кастрюль қажет — әр 80-100 грамм құрғақ өнімге 1 литр су мөлшерінде.

2

Макаронды тек қайнаған суға салыңыз, ақырын араластырыңыз және тез қайнатыңыз.

3

Макарон өнімдерін ашық кастрюльде пісіріңіз, пісіру кезінде су қалыпты қайнатылуы керек.

4

Макарон пісіру уақыты қаптамада көрсетілген, әр формат үшін — ол әр түрлі. Ұсақтары мен жұқалары 2-3 минут ішінде дайын болады..

5

Егер сіз макарон өнімдерін тұздықпен пісірсеңіз, альденте макаронын пісіріңіз — дайын болғанға қарағанда 2-3 минут аз. Олар тұздықта дайын болады.